Aflevering 58 - 26 sep 2022

‘Gregory Sedoc is het slimste jongetje van de kroeg’

Abonneren

Aflevering 58 is een ode aan Gregory. Robert vraagt zich af of het organiseren van een event als de Vuelta nog een beetje geld oplevert. Jos en Bas hebben de cijfers niet in hun zak, maar ze verwachten dat je die effecten pas op de lange termijn kan zien.

Line-up

Gast: Jean-Paul Rison

De vergelijking met de marketingwereld door Bas loopt een beetje spaak. Jos: ‘Heineken rekent per hectoliter af’. Jos vond het opvallend dat transferkoning Fabrizio Romano door de Telegraaf van ‘nieuws pikken’ werd beschuldigd. Plus we bespreken waarom dat proces van nieuwsjagen eigenlijk heel kinderachtig is. Bas vertelt over The Ringer, een podcastnetwerk dat werd verkocht voor 250 miljoen dollar aan Spotify. Het geheim is de rode draad van alle podcasts die ze daar maken. Ze gaan altijd over onderwerpen waar hele kroegen over praten en de podcastmaker is altijd het slimste jongentje of meisjes van de klas, dé kenner van onderwerp. Het doet denken aan Gregory Sedoc die met kennis en charme over het EK atletiek sprak. Topgozer!

Te gast is Jean-Paul Rison, die als journalist voor Santos de hele wereld over trekt. Met hem bespreken we hoe we die interviews met spelers en trainers na wedstrijden wat leuker kunnen krijgen.  Tot slot hebben we het over De Voetbalkantine, de nieuwe tv-show bij ESPN, die wel degelijk potentie heeft maar nog een beetje moet groeien. Een paar niche onderwerpen erin (transfers, economie, logo’s), een echte voetbalkantine in plaats van deze van bordkarton en gaan! Hup jonge makers, knallen met die show. Wees een Gregory…  

Ook kenner worden van sport, media en marketing?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.