Bekende gasten

A lot of control

We analyseren in de wekelijkse podcast het medianieuws en diepen onderwerpen (zoals topmediastrateeg Arne, het wereldmerk Max en media-innovaties zoals Bas Tietema) uit met gasten als: Willem Vissers, Eus, Valentijn Driessen, Frank van den Wall Bake, Michel ‘bestsellerauteur’ van Egmond, Martijn ‘jongen van the road Krabbendam, Hélène Hendriks, Joep Schreuder, Jeroen Stekelenburg, Olav Mol en vele anderen. We beginnen altijd met het nieuws, dan volgt de gast en daarna een nieuw documentaire. ‘A lot of control’

Doelgroep

Onze luisteraars

Maandelijks hebben we bijna 5000 unieke luisteraars en we zijn groeiende. Het zijn bijna allemaal mensen die in de reclame, media-, marketing of sportwereld werken. Een vrij zakelijk publiek dus dat bestaat uit mensen die van sport, marketing, media, business houden (en dan het liefst in combinatie met elkaar). Via Twitter en LinkedIn bereiken we ons publiek en we hebben een website & nieuwsbrief zodat we zelf de mailadressen bezitten (de wet van Joe Pulizzi). We hebben - door onze achtergronden en de podcast - een netwerk waarin veel mensen uit de media zitten. Het kan dus interessant zijn om via ons toegang te krijgen tot die media want veel journalisten luisteren naar ons. Bij ons waren mensen als Hugo Borst, Tom Knipping, Rivkah op het Veld, Sjoerd Mossou en anderen te gast en zij luisteren graag.

Sponsors

Sponsor mogelijkheden

Wij zoeken eigenlijk vooral sponsors die met ons meegroeien. Je krijgt wekelijks vermelding in de show, we bedenken samen een actie en je kan iets doen in onze nieuwsbrief. En we vinden het tof als je meedenkt met onze ambities om van FC Mediacircus een zakelijke netwerkclub te maken (maar dan leuk).

Interesse in samenwerking?